O experiență de cumpărare on-line mai sigură

Află cum Mastercard SecureCode poate ajuta la scăderea riscului de fraudă

Autentificarea online simplu integrată pentru o experiență mai bună pentru clienți

Consumatorilor le place comoditatea cumpărăturilor online. Din păcate, riscul de fraudă, uneori, le dă un motiv să nu cumpere. Mastercard SecureCode adresează preocuparile cumparatorilor cu privire la securitatea cumpărăturilor online în timp ce ajută la minimizarea chargeback-ului din comerțul electronic pentru comercianți.

SecureCode răspunde nevoii de garantare a platății și de autentificare a posesorului cardului prin furnizarea unui cod personal unic pentru tranzacțiile lor. Mastercard SecureCode Plus îmbunătățește această soluție, prin integrarea datelor în site-ul dvs., ceea ce face autentificarea simplă pentru cumpărători on-line.

Cum funcționează Mastercard SecureCode

La fel ca și procesul de autentificare familiar ATM-urilor, cumpărătorii introduc SecureCode-ul lor într-o fereastră dedicată înainte ca tranzacția online să poată fi autorizată. In cateva secunde, emitentul confirmă că este adevărat posesorul al cardului care efectuează tranzacția. Comerciantul participant primește dovezi explicite ale unei achiziții autorizate (date de autentificare) - toate cu un impact minim asupra costului și al timpului investit.

Procedura pe care trebuie să o urmezi

Ca să obții SecureCode

  1. Contactează procesorul de tranzacții pentru a te asigura că acceptă Mastercard SecureCode. În caz contrar, te rugăm să trimiți un e-mail la adresa SecureCode_Customer_Support@mastercard.com și un reprezentant Mastercard te va contacta direct.
  2. Încarcă pe server o aplicație Secure Code plug-in compatibilă, de la furnizori autorizați. Alternativ, poți încheia un contract cu un serviciu pentru a efectua procesul de autentificare pentru tine. Pentru o listă de furnizori Secure Code-compatibils, vizitează lista de vendori SecureCode technology.
  3. Efectueză un test simplu cu Mastercard pentru a verifica dacă totul funcționează corect
  4. Adaugă identificatorul de program Mastercard SecureCode pe site-ul tău pentru a lăsa clienții să știe de acest lucru. Descarcă artwork