Avansăm impactul pozitiv produs în societate

Ce înseamnă sustenabilitatea pentru noi?

Mastercard contribuie la un viitor durabil prin tot ceea ce facem, în fiecare zi. Eforturile noastre globale implică promovarea sustenabilității sociale, efectuarea de afaceri într-un mod deschis și transparent și gestionarea cu responsabilitate a amprentei asupra mediului.

SOCIAL

Prin viziunea noastră - o lume dincolo de numerar ™ - susținem durabilitatea socială prin asigurarea liberului acces la sistemul financiar pentru oameni din întreaga lume. Fie prin intermediul Centrului pentru creșterea incluziunii sociale, prin angajații noștri sau filantropie corporativă, avem un impact pozitiv asupra vieții oamenilor de pretutindeni.

 

GUVERNARE

Etica și conformitatea sunt încorporate în valorile noastre de bază și avem o abordare proactivă pentru efectuarea afacerilor într-un mod deschis și transparent. Mastercard asigură o bună guvernanță prin intermediul unei structuri independente de conducere și programe robuste de risc și de conformitate.

 

MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Noi credem că felul în care facem afaceri este la fel de important ca și ceea ce obținem. Ne pasa de comunitățile în care trăim, muncim și facem afaceri. Eforturile noastre de mediu implică crearea de practici de afaceri durabile și reducerea amprentei globale asupra mediului, concentrându-se pe trei domenii - de conservare a energiei, de reciclare și de control al poluării.

 

Click to play video

Mai multe posibilități, prin incluziune financiară

Promovăm educația și incluziunea financiară

Milioane de oameni din întreaga lume nu au acces la instrumente financiare de bază. Aceștia nu au modalități sigure de a economisi, transfera sau transporta banii. Prin intermediul inovației și al educației, ne străduim să le furnizăm tuturor oportunitatea de a participa la economia globală. Produsele și soluțiile noastre, alături de programele noastre filantropice și de educație financiară, extind beneficiile serviciilor financiare către cei care nu au acces la ele. Astfel, indivizii își pot asigura un viitor mai bun atât lor, cât și famiilor și comunităților din care fac parte.

Liderii inovațiilor în plăți

În cadrul Mastercard, suntem pasionați de inovație. Știm că beneficiile plăților electronice le depășesc cu mult pe cele ale utilizării banilor lichizi. Astfel, ne utilizăm datele și experiența pentru a analiza și anticipa tendințele care transformă ecosistemul plăților. De la orașe mari până la piețe emergente, creăm produse și soluții care alimentează creșterea economică, eficiența și transparența. Foarte important, îmbunătățim experiența la plată pentru oameni de pretutindeni.

Fundația Mastercard

O fundație independentă și privată fondată din generozitatea Mastercard

Află mai multe