Protejează-ți afacerea și clienții

Soluții de prevenire a fraudei

Cum metodele de plată digitale continuă să se înmulțească, Mastercard se angajează să continue dezvoltarea securității și integrității ecosistemului de plată. Prin eforturile noastre, comercianții beneficiează de un mediu de plată sigur și de încredere. Mai jos sunt câteva dintre soluțiile pe care le oferim.

Tehnologia EMV chip

Timp de 15 ani, Mastercard a jucat un rol important în crearea, gestionarea și dezvoltarea standardului EMV. Noi oferim un set unic de soluții EMV - cunoscut sub numele de M / Chip ™ - pentru a-i ajuta pe emitenți și comercianți să pună rapid în aplicare noi soluții de plată.

Află mai multe

SecureCode®

Consumatorii apreciază comoditatea cumpărăturilor on-line. Din nefericire, riscul de fraud le dă uneori un motiv să nu cumpere astfel. Cu Mastercard SecureCode, clienții își recapătă încrederea în plata online.

Află mai multe

Mastercard Identity Check ™

Mastercard Identity Check, dezvoltat cu tehnologie EMV 3-D secure va înlocui treptat SecureCode și va optimiza experiența plăților digitale.

Află mai multe

Verificarea adresei și alte servicii de validare a cardului

În fiecare an, din ce în ce mai mulți comercianți fac tranzacții cu clienți pe care nu îi văd. Dar, comerțul electronic vine și cu noi tipuri de fraudă a plății. Verificarea Mastercard și programele de securitate permit cumpărătorilor să se simtă mai încrezători iar comercianții mai în siguranță.

Contactați furnizorul de servicii bancare sau de plată