woman-shopping

Intră în comunitatea Zero Griji

Utilizăm inovația Mastercard și incluziunea financiară globală pentru a transforma vieți

Produsele şi soluţiile noastre fac plăţile mai simple. Descoperă tehnologia Mastercard

Plătește cu încredere. Oriunde. Oricând.

Avem soluții inteligente pentru afacerea ta

Alege cardul Mastercard potrivit nevoilor tale

 

Mastercard se alătură Asociației Dăruiește Viață în lupta împotriva COVID-19

Asociației Dăruiește Viață a anunțat că toate donațiile primite începând cu data de 11 martie vor fi redirecționate către sprijinirea eforturilor derulate de instituțiile care gestionează criza. Mastercard donează 100.000 de euro pentru limitarea efectelor COVID-19 pe plan local.

 

Stațiile OMV în parteneriat cu Mastercard sprijină cinci spitale din România pe durata stării de urgență

OMV Petrom împreună cu Mastercard, în calitate de partener principal, continuă să sprijine eforturile cadrelor medicale în lupta cu pandemia de coronavirus. În timpul stării de urgență, cinci spitale din București și Ploiești vor primi, în total, 24.000 de pachete cu produse alimentare VIVA Lunch Box din stațiile de carburanți OMV.

 

Program pentru industria HoReCa

Mastercard, alături de principalii jucători de pe piata tichetelor si cardurilor de masă, parteneri exclusivi ai Mastercard România- Edenred, Sodexo și Up România - și în împreună cu Qriser, platformă care facilitează programe de învățare continuă pentru o multitudine de domenii, lansează HoReCa Împreună”, un program educațional complex, dedicat profesioniștilor din industria locală și disponibil gratuit pentru aceștia.