Tu deservești publicul. Noi te susținem.

Soluțiile Mastercard vin în ajutorul autorităților și reprezentanților sectorului public pentru reducerea costurilor, îmbunătățirea eficienței, minimizarea fraudelor și a corupției, precum și pentru accelerarea progresului social.

Platforma noastră globală de plăți oferă guvernelor și altor entități publice o modalitate sigură și convenabilă prin care pot deservi nevoile de plată ale cetățenilor, precum și pentru persoanele și întreprinderile care efectuează plăți către guverne și entități publice.

Reducem costurile și sporim eficiența

Ajutăm guvernele să scadă costurile, permițându-le să efectueze plățile în mod electronic și să sporească eficiența prin eliminarea birocrației, prin implementarea de soluții inovatoare pentru gestionarea beneficiilor sociale, optimizarea procesului de achiziții și modernizarea opțiunilor de plată în cadrul sistemelor de transport public.

Distribuim ajutoare sociale

Oferim instituţiilor şi organizaţiiilor publice modalităţi eficiente şi sigure de distribuire a ajutoarelor sociale.

Promovăm incluziunea financiară

Oferim produse și programe care ajută autoritățile să își ajute cetățenii prin promovarea incluziunii financiare.

Combatem corupția

Contribuim la reducerea dependenței autorităților și organizațiilor publice de bani și a corupției care provine din utilizarea numerarului.

Combatem frauda și acţionăm pentru reducerea erorilor

Furnizăm produse și soluții care susțin eforturile autorităților și instituțiilor statului de reducere a erorilor și combatere a fraudei, astfel încât debursarea plăților să fie realizată într-un mod cât mai sigur.

Centrul Mastercard pentru Dezvoltarea Incluziunii

Susținem oamenii prin incluziune financiară
Click to play video

Află cum dezvoltăm orașele și le facem sustenabile

Explorează acum