BANK OF THE YEAR
EDIŢIA 2020

Mastercard organizează Bank of the Year, o competiție ce are obiectivul de a recunoaște meritele și realizările instituțiilor financiare bancare și non-bancare din România.

Anual, Bank of the Year premiază excelența, atât la nivelul persoanelor care activează în industrie, cât și a instituțiilor financiare și a produselor și serviciilor oferite (exceptând cele conexe cardurilor).

Competiția este realizată în parteneriat cu Wall-Street.ro.

Instituțiile financiare bancare și non-bancare se pot înscrie la Bank of the Year prin completarea și transmiterea formularului de aplicație la adresa de e-mail Mastercard.bankoftheyear@golin.com

Recomandăm accesarea secțiunii Categorii & Criterii Jurizare pentru mai multe detalii despre procesul de înscriere, precum și despre categoriile și criteriile de jurizare din cadrul Mastercard Bank of the Year.

Având în vedere evoluția situației virusului COVID-19 pe plan internațonal și local, precum și atenționările Ministerului Sănătății și ale Ministerului Afacerilor Externe, în privința riscurilor asociate evenimentelor cu număr mare de participanți am decis amânarea evenimentului. Revenim cât de curând posibil cu detalii referitoare la noua dată de desfășurare a acestuia.