Filantropie şi voluntariat corporativ

Contribuim prin voluntariat

De la proiecte locale la provocări globale, ne dorim să avem un impact pozitiv pe termen lung în rândul comunităţilor unde locuim şi în cadrul cărora ne desfăşurăm activitatea. Mai jos sunt doar câteva exemple din activităţile în care suntem implicaţi.

Inspirăm cariere în Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică (STIM)

Girls4Tech este programul educațional dezvoltat de Mastercard pentru promovarea tehnologiilor de plată şi implicarea angajaţilor noştri ca modele şi mentori - totul, cu obiectivul de a inspira o carieră în știință, tehnologie, inginerie și matematică. De la lansarea programului în 2014, am ajuns la aproape 11.000 de fete din SUA, India, Germania, Italia, Anglia, Australia, Argentina, Belgia, China, Brazilia, Polonia, Singapore și U.A.E.

În Singapore, susținem programul Girls2Pioneers alături de UN Women. Workshop-urile sunt derulate de angajați Mastercard care încurajează fetele cu vârste între 10 și 15 ani, printr-o serie de provocari STIM. De acest program au beneficiat până acum 6.000 fete, în primii doi ani.

În Marea Britanie, derulăm un parteneriat cu Go4SET, program dezvoltat de Engineering Development Trust. Angajații noștri se înscriu în acest program și devin mentori, timp de nouă săptămâni, colaborând atât cu fete cât și cu băieți, cu vârstele între 12 și 14 ani, pe activități STIM.

 

Susținem următoarea generație de antreprenori

Rețeaua pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (NFTE) și Mastercard și-au unit forțele din 2010, oferind o inspirație studenților de a-şi imagina, dezvolta şi lansa propriile afaceri. în SUA, Belgia, Mexic și China. Susținem NFTE prin voluntariat şi prin prezenţa în consiliul de administraţie și am realizat donații de peste 4,5 milioane dolari pentru suportul misiunii globale a NFTE.

Instruim liderii de business ai viitorului

Mastercard sponsorizează Junior Achievement (JA) în mai multe regiuni din jurul lumii. În plus, mai mulți membri ai echipei de senior leadership din cadrul Mastercard fac parte din board-ul JA. În ultimii 11 ani, mai mult de 5.000 de angajați din St. Louis și New York au participat ca voluntari, instruind mai mult de 70.000 de studenți.

Ne împărtășim experiența

Prin parteneriatul cu Fundația Taproot, angajații noștri se implică pro bono, oferind servicii pentru a produce o schimbare la nivelul societății. Datorită sponsorizărilor noastre, Taproot a colaborat cu peste 15 organizații non-profit și 5 întreprinderi mici din zona New York-ului, precum și 5 organizații non-profit în St. Louis, implicând peste 100 de angajați ai MasterCard.

Suntem, de asemenea, unul dintre sponsorii American Corporate Partners (ACP) cu mai mult de 90 angajați ce activează ca mentori, pe termen lung, ai cadrelor militare ce își reiau viața civilă.

Află mai multe despre filantropia corporativă şi acţiunile noastre de voluntariat

Descoperă ultimele ştiri