Transformăm vieți

Vedem o lume extrem de conectată, pentru unii oameni, însă nu pentru toți; vedem tehnologia aducând multe beneficii, însă două miliarde de oameni sunt blocați în afara sistemul financiar formal.

Având puterea de a extinde conectivitatea, prosperitatea şi oportunităţile pentru toți, Mastercard deschide drumul către o Lume Fără Numerar. Echipa noastră de Dezvoltare Internațională este însărcinată cu utilizarea experienței sale dovedite pentru a proiecta soluțiile și infrastructura necesare extinderii serviciilor financiare către mase.

Ne dorim să susținem un ecosistem financiar optimizat, care să le permita furnizorilor de servicii financiare să ofere o gamă amplă de servicii accesibile, care să satisfacă nevoile unui set diversificat de consumatori, mai ales ale celor nebancarizați.

Pentru a realiza acest lucru, ne angrenăm partenerii în dezvoltarea comunităților pentru a derula sau dezvolta programe care elimină barierele din calea creșterii incluziunii și care relevă potențialul plăților electronice de a transforma vieți.

Click to play video

Mai multe posibilități, prin incluziune financiară