Click to play video

Liniștea ta este de neprețuit®

Siguranța este la baza poveștii Mastercard

Știm că siguranța și securitatea sunt priorități de top pentru clienții nostri, deținători de carduri și parteri. De aceea nu vom înceta să dezvoltăm soluții noi și îmbunătățite pentru a menține plățile sigure. Pe masură ce tehnologia avansează, dispozitivele se schimbă și metodele de plată se adaptează, noi continuăm să inovam pentru a asigura siguranța a miliarde de plăți electronice indiferent unde și când se derulează. Scopul nostru este să construim o Lume Dincolo de Cash în care fiecare persoană, fiecare plată și fiecare dispozitiv să fie protejate.

Parteneriatele cu comercianții

Un bogat ecosistem de instrumente care ajută comercianții să prevină fraudele și să-și protejeze afacerile

Inovații pentru emitenți

Suntem pionierii unor tehnologii de securitate sofisticate care să echipeze emitenții în lupta împotriva fraudelor

Măsurile de securitate aferente cardului tău

Protecția Zero Griji

Beneficiază de confortul de a ști că banca sau uniunea emitentă a cardului tău Mastercard nu te va considera responsabil pentru tranzacțiile neautorizate. Protecția Zero Griji se aplică tranzacțiilor efectuate în magazin, prin telefon sau online. Anumiți termeni, condiții și excluderi se aplică.

Află mai multe

Tehnologia chip

Bucură-te de securitatea suplimentară oferită de tehnoligia chip acasă și în străinatate. Cardurile cu chip includ un microchip care asigură protecție crescută împotriva fraudelor utilizând tehnologie demonstrată și care este utilizată deja la nivel mondial.

Urmărește clipul video

Află cum să te protejezi

Fii informat

Nimeni nu ar trebui să te contacteze pentru a-ți cere datele personale sau datele contului bancar. Dacă se întâmplă acest lucru, închide telefonul sau șterge emailul și contactează banca, apelând numarul de telefon înscris pe spatele cardului. De asemenea, poți accesa website-ul băncii pentru a raporta orice activitate suspectă.

Fii vigilent

Te încurajăm să îți monitorizezi contul bancar și să verifici periodic istoricul pentru a depista eventualele tranzacții neautorizate. Dacă suspectezi existența vreunei tranzactii frauduloase, contactează imediat banca emitentă a cardului.

Educă-te

Sunt multe lucruri pe care le poți face pentru a preveni fraudele. De exemplu, evită să accesezi link-uri necunoscute, învață să creezi parole inteligente și distruge documentele vechi care conțin date personale înainte să le arunci.