Produsele și soluțiile noastre fac plățile mai simple

Credit: plătește mai târziu

Oferim o varitate de produse care fac mai ușor procesul de achiziție, indiferent că vorbim despre carduri standard care adresează nevoi de bază sau carduri premium care oferă consumatorilor opțiuni suplimentare, precum servicii de concierge. Află mai multe despre cardurile de credit.

Debit: plătește acum

Prin intermediul celor trei branduri de carduri de debit - Mastercard, Maestro și Cirrus - oamenii din întreaga lume pot efectua plăți și pot obține cash imediat la bănci, ATM-uri și chiar puncte de vânzare. Află mai multe despre cardurile de debit.

Prepaid: plătește înainte

Oferim programe adaptate unei varietăți de nevoi, fiind focalizați pe carduri pentru instituții, companii și consumatori care pot fi reîncărcate. De asemenea, oferim servicii de management al programelor de carduri preplătite prin intermediul companiei noastre Acces Prepaid Worldwide, care ne permite să administrăm și furnizăm carduri de călătorie preplătite partenerilor noștri de afaceri din întreaga lume. Află mai multe despre cardurile preplătite dedicate clienților persoane fizice și juridice.

Comercial: plătește eficient

Companiile și instituțiile guvernamentale de orice dimensiune beneficiază de soluțiile noastre comerciale, care le ajută să-și eficientizeze procesul de aprovizionare, să-și administreze informațiile și costurile. Află mai multe despte cardurile noastre comerciale. 

Plăți digitale efectuate cu ușurință

Cream experiente mai bune de achizitie si vanzare pentru oamenii din intreaga lume. Ca un exemplu, platforma noastra digitala Masterpass face platile online sigure si simple - permitand oamenilor sa plateasca cu orice card cu functie de plata, oriunde, utilizand orice dispozitiv. De asemenea, oferim solutii inovative comerciantilor, precum programul nostru Simplify Commerce care permite acceptarea platilor mobile si electronice indiferent de brand.

Conectarea cu parteneri noi

Prin relatiile noastre cu marii producatori de dispozitive si cu operatorii de telefonie mobila la nivel mondial, le oferim clientilor posibilitatea de a efectua plati sigure utilizand telefoanele inteligente.

Trimite și primește bani

Prin solutiiile noastre de transfer de bani si remiteri la nivel global, permitem oamenilor sa trimita si sa primeasca bani mai usor, rapid si in siguranta. 

Mastercard Advisors

Mastercard Advisors este grupul nostru global de servicii profesionale, care ofera analize independente, consultanta bazata pe date si servicii de marketing pentru a ajuta clientii sa-si eficientizeze, optimizeze si creasca afacerile. Vezi ce ofera Mastercard Advisors.

Loialitate și recompense

Oferim valoare adaugata detinatorilor de carduri prin intermediul beneficiilor si serviciilor suplimentare.

Pentru emitenti, serviciile noastre includ o platforma de recompense care le permite sa ofere clientilor oferte si recompense personalizate; acces la reteaua de lounge-uri a unei companii aeriene globale; servicii de concierge locale si globale; servicii de asigurari; inlocuirea de urgenta a cardului; serviciu de acordare de numerar de urgenta; si un centru de servicii non-stop dedicat detinatorilor de carduri.

Descoperă cardul potrivit pentru tine