Skip to Content

Începând cu 01.01.2024 până la 31.12.2024, în baza oricărui card valid și activ Mastercard Gold, Platinum, World, World Elite, Mastercard Business World și Preferred sau Corporate, emis în România, vei avea acces în următoarele lounge-uri:

 

Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Bucureşti-Otopeni

- Business Lounge Dacia (anterior numit “Business Lounge Tarom”) – situat în Terminalul Plecări Internaționale la etajul 2, deasupra porții 3

- Business Lounge Satelit – situat în Terminalul Plecări Internaționale la etajul 2, deasupra porții 9

 

Vienna International Airport

- Vienna Lounge – situat în Terminalul 2, imediat după controlul de securitate, la etajul 2

- Sky Lounge – situat în Terminalul 3, imediat după controlul de securitate, la etajul 2

 

Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj-NapocaMomentan, Business Lounge-urile de la Cluj-Napoca sunt închise temporar, ca parte a unor lucrări de extindere și modernizare a aeroportului. După redeschiderea acestora vom modifica pagina pentru ca tu să știi când vei putea accesa și acest beneficiu.

- Business Lounge Domestic – situat în Terminalul Plecări Interne, în spațiul opus porților A2 și A3

- Business Lounge Internațional – situat în Terminalul Plecări Internaționale, în spațiul opus porților B1 și B2

 

Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara

- Business Lounge Domestic – situat in Terminalul Plecări, zboruri interne, la etajul 1

- Business Lounge Internațional – situat în Terminalul Plecări, zboruri internaționale, la etajul 1

 

Aeroportul Internațional SibiuMomentan, Business Lounge-ul de la Sibiu este închis temporar, ca parte a unor lucrări de extindere și modernizare a aeroportului. După redeschiderea acestuia vom modifica pagina pentru ca tu să știi când vei putea accesa și acest beneficiu.

- Business Lounge – situat în Terminalul Plecări (imediat după controlul de securitate și punctul de trecere a frontierei)

 

Condițiile de eligibilitate pentru acces începând cu 1 ianuarie 2024 sunt următoarele:

Au acces toate cardurile din tipurile menționate mai sus care sunt valide (respectiv nu sunt blocate, declarate pierdute sau furate și pot fi folosite pentru tranzacții de plată).

Au acces toate cardurile care sunt active, unde card activ înseamnă un card cu cel puțin o tranzacție POS sau e-commerce decontată corespunzător în ultimele 30 de zile, până cu maximum 96 de ore înaintea accesului în Business Lounge. Atât data efectuării cât și data decontării trebuie să fie incluse în intervalul de 30 zile menționat mai sus, până cu maximum 96 de ore înainte de solicitarea de acces în Business Lounge.

Pentru cardurile Mastercard Gold, numărul intrărilor gratuite este limitat la 2 intrări/ an/ aeroport pentru deținătorul cardului. Intrările dintr-un aeroport se referă la toate business lounge-urile disponibile în respectivul aeroport.

Pentru cardurile Mastercard Platinum, Mastercard World, Mastercard Corporate, Mastercard Business World și Mastercard Business Preferred, accesul va fi nelimitat pentru posesorul cardului.

Pentru cardurile Mastercard World Elite, accesul va fi nelimitat pentru posesorul cardului și 1 (un) invitat.

 

Prin participare, ești de acord cu toate clauzele din