Mastercard In Control® pentru companii

Fie ca angajatii tai achizitioneaza resurse birotice sau au o intalnire cu un client, Mastercard In Control pentru companii te ajuta sa imbunatatesti transparenta cheltuielilor realizate. Iar o mai buna transparenta ii confera afacerii tale un control superior al cheltuielilor, precum si al fluxului de numerar din cadrul companiei.

Control personalizat

Dezvolta un profil personalizat de consumuri pentru fiecare dintre angajatii tai, oferindu-le atata libertate la cheltuieli cu cat te simti confortabil. Spre exemplu, poti seta o suma maxima pentru cumparaturi, precum si poti limita cheltuielile la o anumite categorie de comercianti, precum si o suma maxima disponibila pentru consum, pentru o anumita perioada de timp. Poti ajusta oricand si de oriunde setarile profilelor create; vei primi alerte in timp real, fie prin SMS, fie prin e-mail, de fiecare data cand cheltuielile se afla in afara limitelor setate de tine.

Cheltuieli securizate

Poti crea numere de card virtuale pentru angajati, astfel incat acestia sa poata efectua cumparaturi si plati online securizate. Astfel, vei putea mentine datele reale ale cardului in siguranta, iar angajatii tai pot continua sa cumpere online produsele dorite.

Contacteaza banca emitenta a cardului tau Mastercard pentru companii si afla cum poti incorpora functionalitatile In Control pentru companii contului tau.

Click to play video

O marturie din partea unuia dintre clientii nostri