Siguranţa și securitatea ta sunt esenţiale

Avem instrumente sofisticate pentru monitorizarea, detectarea si combaterea fraudelor la fiecare pas in procesul de efectuare a platii

Click to play video

Linistea ta este de Nepretuit®

AFLĂ CE AI DE FĂCUT PENTRU A FI ÎN SIGURANȚĂ

Fii informat

Nimeni nu ar trebui sa contacteze pentru datele tale personale sau informatiile personale de cont. Daca acest lucru se intampla, inchide telefonul sau sterge mailul primit, si contacteaza de urgenta banca emitenta a cardului tau, folosind numarul de pe versoul cardului. Poti, de asemenea, sa vizitezi pagina de internet a bancii, pentru a reclama activitatea suspicioasa.

Fii vigilent 

Te incurajam sa iti monitorizezi regulat bilantul si extrasul de cont pentru tranzactii pe care nu le recunosti. In cazul in care suspectezi activitati fraudulente, contacteaza imediat institutia financiara care a emis cardul tau.

Fii atent

Sunt multe lucruri pe care le poti face pentru a preveni frauda. Spre exemplu, evita sa dai click pe linkuri pe care nu le recunosti, afla mai multe despre alegerea unei parole inteligente si asigura-te ca rupi in bucati toate extrasurile de cont si documentele care contin informatiile tale personale, inainte de a le arunca.

Vrei mai multe informatii?

Academia Mastercard de Administrare a Riscurilor are resursele necesare pentru a-ti aprofunda cunostintele in materie de gestionare a riscurilor si solutionare a fraudelor