Mastercard® Smart Data

Un set de instrumente menti sa te ajute sa intelegi fiecare detaliu al cheltuielilor tale de afaceri, astfel incat sa poti monitoriza costurile cat mai bine si sa maximizezi eficienta

O aplicatie web, inteligenta, pentru gestionarea cheltuielilor

Ia-ti adio de la chitantele lipsa si de la raportarea neclara a cheltuielilor. Aceasta solutie robusta pentru gestionarea cheltuielilor ii permite companiei tale mijloacele necesare pentru a administra si controla cheltuielile, pentru a genera rapoarte detaliate ale cheltuielilor si integreaza, in mod precis, datele consumurilor efectuate in software-ul tau de contabilitate. Astfel, iti poti gestiona afacerile intr-un mod inteligent, rapid, simplu si eficient.

Simplifica administrarea cheltuielilor

De fiecare data cand tu sau angajatii tai utilizati un instrument de plata MasterCard, un set amplu de date specifice cumparaturii sunt captate si combinate cu informatii despre contul aferent cardului. Ulterior, aceste informatii detaliate sunt disponibile pentru aprobarea ta.

Raportare flexibila

Smart Data lucreaza in modul in care ai nevoie, oferindu-ti template-uri personalizabile, optiuni de filtrare avansate si rapoarte standardizate. In plus, vei avea posibilitatea de a-ti dezvolta propriile rapoarte, precum si sa le programezi sa fie rulate la preferinta ta si sa le exporti fara eforturi. Rapoartele si rezumatele detaliate iti pun la dispozitie date utile referitor la furnizori, taxe si multe altele.

Cheltuieli controlate

Intelegerea exacta a surselor tale de cheltuieli este esentiala pentru gestionarea eficienta a afacerii tale. Din acest motiv, Smart Data iti ofera posibilitatea de a monitoriza atent cheltuielile generate prin utilizarea cardului, atat la anumiti comercianti, cat si in functie de categorii de comercianti.

Integrare facila

Capacitatile robuste de exportare permit generarea anumitor fisiere pentru a fi integrate cu programul de contabilitate utilizat de tine. In plus, rapoarte Microsoft Excel pot fi generate, pentru o analiza personalizata. Poti, de asemenea, marca anumite tranzactii, pentru a evita raportarea dubla in contabilitate.