Începe acceptarea și dezvoltă-ți afacerea

Vânzări mai bune, relații mai bune cu clienții și operațiuni simplificate - beneficiile sunt evidente

Oferă clienţilor tăi o mai mare putere de cumpărare. Atunci când clienții nu sunt limitaţi de numerar, este mai ușor pentru ei să facă mai multe achiziții la fața locului.

Scade posibilitatea de fraudă. Plățile electronice sunt sigure iar prin gestionarea a mai puțin numerar, sunteți mai puțin vulnerabil la furt sau manipulări greșite.
.

Primeşti plăţile rapid — garantat. Atunci când clienții plătesc cu cardul, este garantat că vei fi plătit.

Nu vor mai exista limitări cu plăţile în valută . Plățile electronice care utilizează produse de plată MasterCard® și Maestro® sunt decontate în dolari americani, indiferent de moneda pe care o utilizează consumatorul.

Simplificarea operaţiunilor de tip back-office. Acceptarea MasterCard reduce cantitatea de timp petrecută pentru a face depozite bancare și reconciliere de plăţi, oferindu-ţi mai mult timp să te concentrezi pe sarcinile de business.

Extinde-ţi baza de consumatori. Consumatorii caută întreprinderile care acceptă plăți electronice, atât pentru comoditate dar şi pentru a profita de programe de recompense care le-au stabilit cu băncile emitente.

Permite clienților să cumpere ceea ce doresc, atunci când doresc. Prin acceptarea MasterCard, clienții vor putea să cumpere ceea ce doresc, rapid și ușor.

Scurtați procesul de achiziție. Cu o singură apropiere a cardului de POS, consumatorii pot accelera procesul de achiziție.

Click to play video

Să plăteşti cu cardul, normal. Chiar şi la piaţă.