În curând vei putea accesa ofertele programului Mastercard Premium & Business 2018

Plătește cu cardul tău Gold, Platinum, World, World EliteTM, Business sau Corporate Mastercard® emis în România și beneficiezi de oferte speciale la comercianţii ce fac parte din program.

Ofertele din actualul program sunt valabile în perioada 1 ianuarie 2017 - 31 decembrie 2017. 

Descoperă catalogul de oferte PREMIUM & BUSINESS

Beauty

10% reducere pentru orice produs sau serviciu achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

15% reducere la orice serviciu achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

Un cadou rafinat constând într-un produs al unuia dintre brandurile de lux din BEAUTIK Haute Parfumerie. Oferta nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. 

30% discount la abonamentele all inclusive pe 1 an de zile + 1 ședință Activități Copii (karate/dans) + 1 ședință Personal Trainer + 1 ședință. Masaj de relaxare 20% discount la abonamentele all inclusive timp de 1 lună + 1 ședință de X-Body. Discounturile nu se pot cumula cu alte oferte existente în locație.

20% reducere la toate serviciile SPA. Un tratament de relaxare gratuit în Capsula Dermalife Spa Feng Shui pentru pachetele de servicii SPA mai mari de 200 EUR. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

Un voucher pentru Aroma Feet Ritual la orice serviciu achiziționat.

15% reducere în puncte bonus cu care se pot plăti servicii în oricare dintre saloanele GETT’S Hair Studio. Un serviciu cadou pentru achiziții de peste 400 RON. Punctele bonus se pot acumula prin cumpărarea de servicii, de produse profesionale, abonamente, Gift Certificate și prin recomandarea de noi membri. Punctele se pot acumula începând cu prima vizită. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

15% reducere în puncte bonus cu care se pot plăti servicii în oricare dintre saloanele GETT’S ColorBar. Un serviciu cadou pentru achiziții de peste 400 RON. Punctele bonus se pot acumula prin cumpărarea de servicii, de produse profesionale, abonamente, Gift Certificate și prin recomandarea de noi membri. Punctele se pot acumula începând cu prima vizită. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice serviciu (abonament sau sesiune individuală) 5% reducere pentru achiziționarea produselor JAD Wellness. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice serviciu achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice serviciu achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

15% reducere pentru orice produs achiziționat. 25% reducere pentru deținătorii de carduri Royal Passport. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

Un voucher cadou de acces la zona de relaxare, la achiziționarea oricărui abonament.

10% reducere pentru orice serviciu achiziționat. Discountul se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

20% reducere la manoperă pentru serviciile beauty. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

Business

15% reducere la cursurile de limbi străine și limba română pentru străini. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

5% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere din tarifele publicate pentru organizarea evenimentelor corporate sau private în cadrul hotelului Radisson Blu. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. Discountul nu se aplică la Sunday Brunch, Summer Brunch, Festive Brunch (Valentine’s Day, Halloween Brunch etc.), Christmas Brunch sau oferta de Anul Nou. Oferta nu poate fi cumulată cu reducerea cardurilor Blu Benefits.

Cadouri

8% reducere pentru orice produs achiziționat. Oferta se poate cumula cu alte reduceri existente în locație, precum și pe site-ul www.floria.ro

O surpriză florală. Oferta nu se aplică pentru produsele aflate la promoție.

8% reducere pentru orice produs achiziționat. Oferta nu este valabilă pentru achizițiile online. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

8% reducere pentru orice produs achiziționat online sau offline. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. 5% reducere pentru evenimente. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

8% reducere pentru orice produs achiziționat. 10% reducere pentru evenimente. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

Calatorii

20% reducere pentru asigurările de călătorie. Oferta este valabilă prin introducerea codului promoțional „Mastercard” Discountul oferit nu poate fi cumulat cu alte reduceri acordate de companie cu privire la acest produs. Detalii pe www.allianzdirect.ro Acoperirea asigurărilor pentru călătorii în străinătate nu se poate extinde în România și în țara de reședință a asiguratului.

3% reducere din valoarea facturii de service. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

20% reducere la închirierile auto în România. Titularii cardurilor trebuie să îndeplinească termenii și condițiile AVIS. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

50 EUR reducere pentru orice pachet de servicii de Leisure* (vacanță) personalizat de peste 1500 EUR. 5% reducere pentru serviciile la sol din pachetul Disneyland. *Pachet Leisure și cel puțin 2 servicii turistice rezervate la Happy Tour, în același timp și pe aceeași destinație, adică avion+cazare, cazare+rent a car, cazare+transfer, avion+cazare+croazieră etc.) Oferta este valabilă doar pentru biletele de avion la curse regulate, clasele economy. Oferta nu este valabilă pentru achiziționarea pachetelor sociale sau a altor pachete supuse deja unor oferte speciale.

10% reducere din valoarea rezervării. Welcome package în cameră Late check-out (până la ora 2 p.m.). Discountul se aplică doar pentru tarifele disponibile pe site-ul www.cityhotels.ro. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

Un masaj de 30 de minute și parcare inclusă pentru rezervarea king/twin room 4*. Un welcome drink, un masaj de 50 de minute și parcare inclusă pentru rezervarea exclusive room 5* și suite 5*. Oferta este valabilă pentru rezervările efectuate pe reservations@hotelprivo.ro sau pe site-ul www.hotelprivo.ro la tariful Best Available Rate. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri sau oferte promoționale și cu reducerile programului “PRIVO Loyalty”

Late check-out în limita disponibilității.

50% reducere pentru cazarea în apartamentele One Bedroom Suite, Elite Presidential sau Royal. Late check-out în limita disponibilității. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

Un masaj de 30 de minute și parcare inclusă pentru rezervarea classic king/twin room 4*. Un welcome drink, un masaj de 50 de minute și parcare inclusă pentru rezervarea classic suite 4*. Oferta este valabilă pentru rezervările efectuate pe reservations@hotelprivo.ro sau pe www.hotelprivo.ro la tariful Best Available Rate. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri sau oferte promoționale și cu reducerile programului “PRIVO Loyalty”.

Deco

10% reducere pentru orice produs achiziționat. O ședință de 2 ore de consiliere gratuită. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. 

12% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Servicii de aranjamente interioare. Prezentare privată a colecției. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. 

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. O ședință de 2 ore de consiliere gratuită. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. O ședință de consiliere gratuită de design interior cu Ioana Mezei, în timpul unui prânz, pentru achiziții de peste 10.000 EUR. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

Fashion

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

30% reducere pentru pachetele VIP Silver sau VIP Gold. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. 10% reducere pentru orice achiziție online. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. Oferta nu se aplică în magazinele de tip outlet. Oferta nu se aplică în magazinele din incinta aeroportului Henri Coandă.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Serviciu gratuit de brodare monograme. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

15% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. Oferta nu este valabilă pentru parfumuri, accesorii și linia EA7 - lenjerie de corp și echipamente sportive.

10% reducere pentru orice produs achiziționat Serviciu gratuit de lărgire a pantofilor. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere la orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

5% reducere pentru orice produs achiziționat. Prezentări private ale colecțiilor, la cerere. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

5% reducere la orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul se poate cumula cu alte reduceri existente în locație în limita a 20% din valoarea produsului.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul se poate cumula cu alte reduceri existente în locație în limita a 50% din valoarea produsului. Oferta nu poate fi cumulată cu niciunul dintre programele de fidelitate.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul se poate cumula cu alte reduceri existente în locație în limita a 20% din valoarea produsului.

5% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. Oferta se poate acorda într-o sesiune de private shopping cu programare în prealabil la 0753.553.283.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul se poate cumula cu alte reduceri existente în locație în limita a 50% din valoarea produsului. Oferta nu poate fi cumulată cu niciunul dintre programele de fidelitate

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul se poate cumula cu alte reduceri existente în locație în limita a 50% din valoarea produsului. Oferta nu poate fi cumulată cu niciunul dintre programele de fidelitate.

Un tricou Molecule F T cu mesajul „Proudly wearing Romanian Designers” pentru cumpărături de peste 500 RON.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Un ghid de măsuri personalizat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. Oferta nu este valabilă pentru rochiile de cocktail și cele de seară.

15% reducere pentru ochelarii de vedere (consultație + ramă + lentile + montaj). 15% reducere pentru ochelarii de soare. 10% reducere pentru lentilele de contact. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

7% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

5% reducere pentru orice produs achiziționat. Livrare gratuită pentru cumpărături în valoare de peste 400 RON. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul se poate cumula cu alte reduceri existente în locație în limita a 30% din valoarea produsului.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

5% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul se poate cumula cu alte reduceri existente în locație, în limita a 40% din valoarea produsului.

7% reducere pentru orice produs achiziționat. Servicii de croitorie complementare gratuite pentru produsele Tudor Personal Tailor. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul se poate cumula cu alte reduceri existente doar pe www.zoot.ro, nu și cu alte vouchere.

10% reducere pentru orice produs achiziționat.

Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

Gourmet

7% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

5% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

15% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. Discountul nu se aplică la Sunday Brunch, Summer Brunch, Festive Brunch (Valentine’s Day, Halloween Brunch etc.), Christmas Brunch sau oferta de Anul Nou. Oferta nu poate fi cumulată cu reducerea cardurilor Blu Benefits.

15% reducere din nota de plată Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. Discountul nu se aplică la Sunday Brunch, Summer Brunch, Festive Brunch (Valentine’s Day, Halloween Brunch etc.), Christmas Brunch sau oferta de Anul Nou. Oferta nu poate fi cumulată cu reducerea cardurilor Blu Benefits.

10% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. Oferta nu este valabilă pentru Meniul de Prânz.

15% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. Discountul nu se aplică la Sunday Brunch, Summer Brunch, Festive Brunch (Valentine’s Day, Halloween Brunch etc.), Christmas Brunch sau oferta de Anul Nou. Oferta nu poate fi cumulată cu reducerea cardurilor Blu Benefits.

10% reducere din nota de plată Oferta se aplică doar la meniul à la carte. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

15% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. Discountul nu se aplică la Sunday Brunch, Summer Brunch, Festive Brunch (Valentine’s Day, Halloween Brunch etc.), Christmas Brunch sau oferta de Anul Nou. Oferta nu poate fi cumulată cu reducerea cardurilor Blu Benefits.

5% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

7% reducere din nota de plată. Oferta nu este valabilă pentru băuturi, cafea, ceai și Bistro. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

7% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

7% reducere la nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

5% reducere pentru nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere la nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

7% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

12% reducere pentru orice produs achiziționat. O pralină cadou la cumpărături de peste 50 RON. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente.

5% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere din nota de plată. Oferta nu este valabilă pentru Meniul Business. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. 

10% reducere la orice notă de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

5% reducere pentru orice produs achiziționat. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

15% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. Discountul nu se aplică la Sunday Brunch, Summer Brunch, Festive Brunch (Valentine’s Day, Halloween Brunch etc.), Christmas Brunch sau oferta de Anul Nou. Oferta nu poate fi cumulată cu reducerea cardurilor Blu Benefits.

15% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. Discountul nu se aplică la Sunday Brunch, Summer Brunch, Festive Brunch (Valentine’s Day, Halloween Brunch etc.), Christmas Brunch sau oferta de Anul Nou. Oferta nu poate fi cumulată cu reducerea cardurilor Blu Benefits.

10% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere din nota de plată. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

15% reducere din nota de plată. 10% reducere pentru evenimentele private desfășurate în Sharkia Glass House. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație. Discountul nu se aplică la Sunday Brunch, Summer Brunch, Festive Brunch (Valentine’s Day, Halloween Brunch etc.), Christmas Brunch sau oferta de Anul Nou. Oferta nu poate fi cumulată cu reducerea cardurilor Blu Benefits.

10% discount la nota de plată la restaurant. 20% reducere pentru activități entertainment (bowling, biliard, darts). Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere din nota de plată și un vin în miniatură. Discountul nu se aplică țigaretelor. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice produs achiziționat. Transport gratuit pentru produsele achiziționate online. Discountul nu se aplică țigaretelor. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.

10% reducere pentru orice bilet achiziționat prin Free Membership. 10% reducere pentru orice abonament Membership. Discountul nu se poate cumula cu alte reduceri existente în locație.