CONSTRUIEȘTE-ȚI VIITORUL CHIAR DE AZI. ÎNCEPE CEVA DE NEPREȚUIT

Vrei să devii colegul nostru? Vino pe 14 martie la ASE!

 

Nu vrem să spunem că este un job de vis, dar nu credem că vei găsi un loc mai bun în care să înveți mai bine cum funcționează plățile electronice, să interacționezi cu bănci, retaileri și Fintech-uri, să călătorești și să întâlnești oameni din culturi diferite!

Pe 14 martie, la ASE, începând cu ora 9:30 și până la ora 17, te invităm la o competiție în urma căreia poți deveni parte din echipa noastră!

Competiția va consta în rezolvarea unei situații reale de business cu care se confruntă partenerii noștri, urmând să faci parte dintr-o echipă formată la fața locului!

Dacă ești în anul 3, masterand sau ai absolvit de curând facultatea, trimite-ne numele, adresa de email, numărul de telefon și facultatea la care ești/ pe care ai absolvit-o la adresa de email stefan.toderita@mastercard.com și vom reveni cu toate detaliile.

 

Având în vedere evoluția situației virusului COVID-19 pe plan internațional și local, precum și atenționările Ministerului Sănătății și ale Ministerului Afacerilor Externe, în privința riscurilor asociate evenimentelor cu număr mare de participanți, revenim cu o serie de informații privind desfășurarea evenimentului de recrutare programat în cadrul ASE.

Siguranța și sănătatea invitaților și a cetățenilor României este o prioritate pentru Mastercard, așadar, în semn de solidaritate pentru situația actuală, am decis amânarea evenimentului programat la ASE.

Recrutarea pentru biroul din Bucurețti rămâne prioritară pentru noi, așadar te incurajăm să aplici pe link-ul de mai jos, dacă nu ai făcut-o deja:

https://mastercard.wd1.myworkdayjobs.com/CUOReqSite/job/Bucharest-Romania/Mastercard-Graduate-Launch-Programme-2020---Associate-Analyst-Bucharest_R-91510