Privește lumea dintr-o noua perspectivă
Începe ceva de neprețuit.

În cel de-al treisprezecelea an de parteneriat cu cel mai renumit festival de film din România, Transilvania International Film Festival (TIFF), Mastercard a pregătit o serie de surprize ce aduc în prim plan experiența cinematografică și puterea filmului de a oferi experiențe de neprețuit tuturor celor care se lasă purtați în universul cinematografic.

 

Festivalul se desfășoară în perioada 31 mai – 9 iunie, în Cluj Napoca.

Lounge-ul TIFF by Mastercard este și anul aceste locul în care vor avea loc conferințele de presă și interviurile oficiale. Lounge-ul este deschis publicului si este locul principal din care vizitatorii TIFF pot afla toate informațiile de interes despre festival.

 

Surprizele vor continua cu concertul Smiley ce va avea loc în data de 6 iunie, la cocktailul de deschidere a Zilelor Filmelor Românești, organizat de Mastercard, pentru a marca startul proiecțiilor pe ecranele TIFF ale celor mai bune pelicule produse în România. 

Mai mult decât atât, cei care plătesc contactless cu cardul Mastercard sau Maestro, în perioada 31 mai – 09 iunie 2019 în toate locațiile offline și online TIFF pot câștiga prin momente norocoase unul dintre premiile puse la bătaie anul acesta. 

vouchere duble valabile pentru intrarea la orice film din cadrul TIFF.

invitații duble la Cocktailul de deschidere a Zilelor Filmelor Românești

Consultă regulamentul campaniei aici.